Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de BC Oil Miracle shampoos

's werelds innovatie in oliën

De holistische verzorgingslijnen van BC Oil Miracle combineren gerichte oplossingen met een verwennende salonervaring voor alle haartypes die nood hebben aan glans. Specifieke olies bieden zachtheid en verwennen haar en hoofdhuid.

BC Oil Miracle Oil-in-Shampoos, met de Micro-emulsie olie technologie, garandeert dat de exacte hoeveelheid van de voedende olie op de poreuze delen van het haaroppervlak blijven terwijl het het haar verzacht – wat resulteert in een betoverende zachtheid en weelderige glans.

BC Oil Miracle Argan Oil-in-Shampoo

Voor normaal tot dik haar

BC Oil Miracle Argan Oil-in-Shampoo reinigt normaal tot dik haar met een lichtgewicht niet-overbelastbare formule. Verzacht het haar en geeft glans.

BC Oil Miracle Marula Oil-in-Shampoo

Voor fijn tot normaal haar

BC Oil Miracle Marula Oil-in-Shampoo reinigt fijn haar met een lichtgewicht niet-overbelastbare formule. Verzacht het haar en geeft glans.

BC Oil Miracle Rose Oil-in-Shampoo

Voor normaal tot droge hoofdhuiden

BC Oil Miracle Rose Oil-in-Shampoo reinigt alle haartypes en hoofdhuiden met een lichtgewicht niet-overbelastbare formule. Verzacht het haar en geeft glans.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil-in-Shampoo

Voor beschadigd, droog en breekbaar haar

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil-in-Shampoo reinigt beschadigd, droog en breekbaar haar met een lichtgewicht niet-overbelastbare formule. Verzacht het haar en geeft glans.