Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw: Crazy Color Hair Care

Crazy Color introduceert een compacte lijn om gekleurd haar te verzorgen en de kleur levendig te houden. Deze shampoos en conditioner zijn de perfecte opvolging voor de Crazy Color Semi-Permanent Hair Colour Cream.

Crazy Color Vibrant Color Shampoo

De 4 kleurshampoos zijn speciaal geformuleerd om de haarkleur te versterken en te verlevendigen voor ultieme resultaten. Ze complementeren alle kleurnuances van rood, blauw, roze en paars haar. Dit is jouw ultieme product voor stralend gekleurd haar.

Gebruiksaanwijzing:

Breng aan op nat haar en masseer het zachtjes door de aanzet en punten. Laat 2-3 minuten inwerken. Goed uitspoelen en droog het haar zacht met een handdoek.

 

Crazy Color Rainbow Care Conditioner

Deze diepverzorgende conditioner helpt de sterktem glans en soepelheid van geblondeerd en gekleurd haar te behouden. De unieke mix van proteïnen, vitaminerijke zonnebloemzaadolie en verzorgende Braziliaanse notenolie sluiten en verzachten de haarschacht voor een optimale levendigheid van de haarkleur bij regelmatig gebruik. Zout- en sulfaatvrij.

Gebruiksaanwijzing:

Was het haar met Crazy Color Vibrant Color Shampoo en maak het handdoekdroog. Breng een kleine hoeveelheid Crazy Color Rainbow Care Conditioner aan van de aanzet tot punten en kam het product door het haar. Bij regelmatig gebruik: laat 1-2 minuten inwerken en spoel uit. Voor een meer intensieve behandeling, laat het product tot 10 minuten inwerken alvorens het grondig uit te spoelen.