Overslaan en naar de inhoud gaan

Kemon Liding

Liding is een eenvoudige en efficiënte behandelingslijn die ontwikkeld is voor iedereen die onmiddellijk veilige en betrouwbare resultaten wil bereiken. Professionele producten zonder compromissen, die gemakkelijk en snel kunnen worden aangebracht.

ONMIDDELLIJK / SOEPEL / EFFICIËNT / EENVOUDIG / TOEGANKELIJK

 

Professionele formules

Doeltreffend
Liding-producten zijn geformuleerd om een optimaal eindresultaat te garanderen en bevatten efficiënte ingrediënten met een beschermende werking.

Zonder SLES en SLS​
Liding-shampoos bevatten geen sles en sls en maken gebruik van efficiënte oppervlakteactieve stoffen, die de hoofdhuid op milde wijze reinigen.

Onderzoek en ontwikkeling van Kemon heeft een mix van oppervlakteactieve stoffen ontwikkeld die het vuil op efficiënte wijze kan verwijderen zonder de beschermende hydrolipidelaag van de hoofdhuid aan te tasten.

Alle shampoos bevatten bovendien vochtinbrengende middelen die een verzachtende werking op het haar hebben en het juiste hydratatieniveau van de hoofdhuid herstellen.

Hoofdingrediënt
Alle Liding-behandelingen zijn geformuleerd met een efficiënte cocktail van werkzame ingrediënten die gericht op de verschillende haartypes inwerken.

 

De indeling

Beauty
Maakt het haar mooier. Een verfijnde olieblend om alle haartypen te laten glanzen en voeden, en ze net dat beetje toonaangevend mooier maakt.

Bahia
Hydrateert en beschermt. Beschermt, hydrateert en verzacht alle haartypen die aan de zon worden blootgesteld in twee eenvoudige stappen.

Color
Licht de kleur op. Behoudt de glans van gekleurd haar en de juiste tint blond van ontkleurd haar.

Energy
Geeft weer energie. Maakt zwak en uitvallend haar sterker en geeft het een boost.

Volume
Verbetert de body. Geeft body en structuur aan dun haar dat snel zwaar wordt.

Nourish
Hydrateert, voedt en maakt handelbaar. Hydrateert en voedt droog, ruw, pluizig en futloos haar en maakt het glad.